Julkonsert tillsammans med La Femme

Så här skriver gruppen La Femme i sin presentation:

”La Femme är en ensemble med många strängar på sin lyra. Våra konserter är uppskattade för sin genrebredd och olika instrumentinslag.
Under en konsert med La Femme får du uppleva allt från opera till dagens populärmusik. Allt presenterat på ett personligt och fantasifullt sätt. Vi har även en hel del instrumentala inslag där flöjt, cello och piano är vanligt förekommande men även ukulele och slagverk.

La Femme tycker att publiken har en stor roll i hur upplevelsen blir och därför brukar vi alltid ha med en eller flera inslag där publiken deltar. Alla nummer presenteras med humor och eftertanke. Den respons som vi ofta får från vår publik är att de känner sig delaktiga i konserten och att vår glädje över att musicera tillsammans smittar av sig på dem.”

Presentation av medlemmarna i La Femme:

Ann-Mari Hedman: Glädjespridande energiknippe, sångerska och utbildad organist på Kungliga musikhögskolan i Stockholm.
Anna-Lena Hallgren
Humoristisk konferencier men dessutom flöjtist och sångerska, utbildad på Musikhögskolan i Piteå.
Helena Jacobsén
Gruppens diva och pennansvarig som alltid passar tiden. Klassisk skolad i sång på musikhögskolan i Göteborg och Stockholm.
Linda Karlberg
Visslande cellist som var sist i gruppen med att ta körkort men också utbildad inom afrosång på Kungliga musikhögskolan i Stockholm.